Батько по-звірячому вбитої 5-річної Даші Макарчук на Житомирщині зізнався у жахливому злочині. Чоловікові загрожує довічне ув'язнення, а його дружина йде по справі як співучасниця. Передає ТСН.

Раніше про те, що батько вбив дівчинку, заявила її мама. За словами жінки, чоловік кілька днів спалював тіло дитини у грубці, а попіл викидав у канаву.

Крім того, у ході судових розглядів почали розкриватися нові скандальні подробиці. Виявилося, що мама Даші 5 років тому кинула її у дитячому будинку коли дізналася, що вона хвора на ДЦП. Дитину усиновило подружжя Коберник, але під натиском біологічних батьків повернуло рідній мамі. Незважаючи на те, що вона позбавлена прав на двох старших дітей.

"Всі винні у смерті Даші. Хтось боявся за крісло. І ось ці байдужість і боягузтво і привели до смерті. Я постійно телефонувала і соціальним працівникам, і в поліцію. Наша влада мені сказала: "Ви - ніхто, і закрийте рота", - розповідає прийомна мати дівчинки.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Сусіди горе-батьків стверджують, що ті боролися за повернення Даші тільки щоб отримувати пенсію на дитину з інвалідністю.

Нагадаємо, у Києві вагітна жінка намагалася звести рахунки з життям.

Раніше Знай.uа повідомляв, під Києвом вогонь пожирає заправку, чорний дим огорнув усе.

Також Знай.uа писав, под Дніпром шкільний автобус на швидкості врізався у фуру.