Під Києвом автомобіль BMW на швидкості більше 200 кілометрів на годину влетів під фуру. Водій легковика помер на місці.

Трагічна ДТП сталась у четвер, 30 травня, на Житомирській трасі біля населеного пункту Копилов у напрямку в бік Житомира близько 18:30. Про це повідомляє Інформатор.

За словами водія фури, його транспорт був припаркований на узбіччі, раптом він відчув сильний удар. Коли він вийшов, то побачив під своєю вантажівкою автівку, яка фактично виявилася повністю придавленою.

Водій BMW був мертвий.

До всього легкова машина загорілася. На місце оперативно прибули співробітники ГСЧС і ліквідували загоряння. Власник фури не постраждав. Рятувальники дістали авто з під фури, після чого вилучили і останки тіла загиблого.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Як видно з фото, стрілка спідометра BMW зупинилася на цифрі 210 кілометрів на годину. З самої машини залишилася купа металу.

Чому загиблий летів з такою швидкістю, на жаль, ніхто не знає. На місце приїхали його родичі, були шоковані побаченим і не могли нічого пояснити.

Територію ДТП огородили стрічкою, слідчо-оперативна група провела слідчі дії. На місці працювали правоохоронці, медики і рятувальники. Деталі події встановлють.

Нагадаємо, під Дніпром шкільний автобус на швидкості врізався у фуру

Як повідомляв портал Знай.ua, на трасі Київ-Одеса в Кривоозерському районі Миколаївської області раптово загорівся автомобіль Mazda.

Також Знай.ua писав, у Чернівецькій області сталася смертельна аварія. У ній загинули два брати, місцеві називають місце ДТП "проклятим".