Жахливий інцидент стався у Київській області. Батьки знайшли свого сина на вулиці в калюжі крові. З'ясувалося, що дитина отримав кульове поранення в голову.

Про це повідомила прес-служба департаменту охорони здоров'я Київської обласної державної адміністрації, - пише "Politeka".

Хлопчика терміново госпіталізували. І бабуся п'ятирічного малюка Олександра Тлявова розповіла, що лікарі досі не можуть отримати кулю з голови дитини.

Відомо, що хлопчика поранили в той момент, коли він гуляв біля будинку в Переяслав-Хмельницькому. Жінка стверджує, що оперував дитину особисто завідувач лікарні, однак до рідних виходив не він, а його асистент і лікар з реанімації.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Вони по-своєму пояснюють, але це страшно. Черепна коробка повністю роздроблена. Куля відрикошетила, побила всю черепну коробку і застрягла в мозку. Її не можуть дістати і вона, ймовірно, там так і залишиться. Зробили трепанацію, прибрали всі ці кістки і повністю все повычищали. Я так розумію, що голова зараз відкрита, щоб набряку сильного не було", - розповіла бабуся пораненого хлопчика.

малюка Батьки привезли в травматологічне відділення Переяслав-Хмельницької центральної районної лікарні, де медики виявили в голові дитини кулю. Після консультації нейрохірурга хлопчика прооперували.

При цьому в управлінні ДБР розслідується кримінальне провадження за фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень працівниками Переяслав-Хмельницького ВП ГУ НП у Київській області 5-річній дитині.

"Однозначно, вони будуть сидіти. Ми не допустимо, щоб вони вийшли або під заставу, або щоб взагалі їх виправдали. Такому виправдання немає. Я ще розумію, якщо аварія. Але просто напитися і таке зробити .... ", - заявила Олександра Тлявова.

Вона додала, що начальник місцевого райвідділу поліції приїжджав в реанімацію до дитини, і говорив, що патрульні, які завдали дитині важких травм, визнають свою провину.

"... але вони такі п'яні, що вони не знають, хто це зробив. Вони були без свідомості п'яні. Просто розважалися", - обурилася жінка.

Нагадаємо, під Києвом банда з автоматами обчистила ювелірний магазин.

Як повідомляв Знай. ua, під Києвом дитині прострелили голову.

Також Знай. ua писав, що під Києвом дитині прострелили голову, медики роблять все можливе.

оматами обчистила ювелірний магазин.

Як повідомляв Знай.ua, під Києвом дитині прострелили голову.

Також Знай.ua писав, що під Києвом дитині прострелили голову, медики роблять все можливе.