На газопереробному заводі в Харківській області сталося масштабне загоряння, яке ліквідували відразу кілька пожежних бригад.

Про це повідомили у прес-службі ДСНС.

Надзвичайна подія сталася в неділю, другого червня. У селі Андріївка Балаклійського району на території Шебелинковского відділення з переробки газового конденсату і нафти було зафіксовано витік конденсату. Сталося загоряння, яке досить швидко перетворилося на масштабний пожежа.

Поступово вогонь зумів поширитися на площу в п'ятдесят квадратних метрів. До місця промислової катастрофи прибули кілька нарядів пожежних команд, у боротьбу з вогняною стихією набула тридцять шість вогнеборців, які використовували дев'ять одиниць службової техніки. Нехай не відразу, але пожежникам вдалося ліквідувати вогнище загоряння. В даний час на місці, де сталася пожежа, працюють слідчі. Вони повинні з'ясувати точну причину, через яку стався витік конденсату.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Портал "Знай.ua" нагадує про те, що відео, на яке потрапили підлітки, які використовують сквер недалеко від площі Поезії у Харкові в якості громадського туалету, набирає все більше переглядів на YouTube.

Також Знай.ua" повідомляв про те, що на початку першого повноцінного тижня червня у Харкові збережеться стійка спекотна погода.

Раніше ми писали про те, що у Харкові представники місцевих військкоматів влаштували «полювання» на осіб призовного віку прямо на міських вулицях.