У Харківської області сталася страшна побутова трагедія, яка закінчилася вбивством і самогубством.

У прес-центрі регіонального управління національної поліції повідомили подробиці надзвичайної події.

Трагедія трапилася на вулиці Уланської, жителі якої опинилися вражені тим, що сталося. Вдень до правоохоронних органів надійшов дзвінок від жінки, яка почула постріли в будинку по сусідству. За вказаною адресою негайно виїхали кілька патрульних екіпажів.

На жаль, поліцейським не вдалося вплинути на трагедію. Слідчі виявили в будинку два трупи. Пізніше вдалося з'ясувати, що шестидесятиоднорічний чоловік, який знаходився в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння, влучив пострілом в голову своєму синові. Після цього він, як ні в чому не бувало, увійшов у будинок і застрелився з рушниці.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В даний час на місці трагедії працюють правоохоронці. За фактом вбивства і самогубства відкриті кримінальні провадження за статтею 115 Кримінального Кодексу України.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що відео, на яке потрапили підлітки, які використовують сквер недалеко від площі Поезії у Харкові в якості громадського туалету, набирає все більше переглядів на YouTube.

Також Знай.uа" повідомляв про те, що початку першого повноцінного тижня червня у Харкові збережеться стійка спекотна погода.

Раніше ми писали про те, що у Харкові представники місцевих військкоматів влаштували «полювання» на осіб призовного віку прямо на міських вулицях.