Стало відомо, що помер 5-річний хлопчик, у якого 1 червня поліцейські вистрілили з вогнепальної зброї у Переяслав-Хмельницькому. Про це передає 24 канал.

В лікарні у дитини виявили проникаюче кульове поранення голови, відкриту проникаючу черепно-мозкову травму, забій головного мозку. Медики провели складну операцію, але витягти кулю не змогли.

Потім хлопчика доставили до нейрохірургічного центру в Києві. Дитина була у важкому стані, підключена до апарату штучної вентиляції легенів. Однак врятувати його так і не вдалося.

У той же час прокуратура повідомила двом поліцейським про підозру у хуліганстві і просить суд заарештувати їх. Про це написав речник Генпрокуратури Андрій Лисенко в Facebook.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Прокуратурою Київської області дії поліцейських Переяслав-Хмельницького ВП додатково кваліфіковано за ч.4 ст.296 КК...

Geplaatst door Андрій Лисенко op Maandag 3 juni 2019

За його словами, прокуратура Київської області змінила підозру за результатами проведених слідчих дій та встановлення нових обставин і ухвалила рішення про доповнення кваліфікації злочину ще й ч. 4 ст. 296 КК (хуліганство, вчинене групою осіб, із застосуванням вогнепальної зброї, заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень).

Також обвинуваченим повідомлено про нову підозру. Підготовлено клопотання до суду про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та про відсторонення від посади.

Нагадаємо, у Переяслав-Хмельницькому лікарі вперше прокоментували стан пораненого хлопчика.

Як повідомляв портал Знай.uа, маршрутник відправив дитину на той світ, моторошна трагедія сколихнула Україну.

Також портал Знай.uа писав, що копи прострелили голову дитині.