У Вінниці, в неділю, 10 березня, сталася страшна трагедія - в результаті падіння дерева загинула 12-річна дівчинка, про що стало відомо з повідомлення прес-служби обласної поліції. У повідомленні також йдеться про те, що прибулий екіпаж швидкої допомоги нічого не зміг вдіяти і дитина померла в медичній машині.

Впавше дерево

Як стало відомо, смертельна трагедія трапилася неподалік від Східного автовокзалу, по вулиці Ватутіна. У прес-службі розповіли: "В результаті падіння дерева дитина отримала травми, від яких померла в кареті швидкої допомоги".

За фактом загибелі дівчинки працівники Лівобережного відділення поліції у Вінниці порушили кримінальне провадження. Всі обставини і причини трагедії будуть з'ясовані в процесі проведення слідчих заходів.

Швидка допомога

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

На місці трагічної події працювала слідчо-оперативна група поліції, експерти провели першочергові слідчі дії.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в Запорізькій і Дніпропетровській областях внаслідок технічної несправності частково перестали працювати номери екстрених служб. На деякі номери не можуть додзвонитися абоненти мобільних операторів Водафон і "Київстар", в результаті чого жителям цих областей радять телефонувати за номерами екстрених служб зі стаціонарних телефонів або ж оператора Лайфсел.

Як повідомляв портал "Знай.uа": жителі Тернопільської області шоковані страшною трагедією – молода студентка викинулася з вікна. Перед тим, як зробити настільки серйозний вчинок, вона опублікувала у себе у соцмережі фотографію з написом "ти назавжди в моєму серці". На даний момент її стан оцінюється, як важкий, гроші на її лікування збирає вся кафедра, яка також просить про допомогу всіх небайдужих людей.

Також "Знай.uа" писав, що в одній з московських квартир на поліцейських чекала страшна картина – приміщення було повністю завалене сміттям, посеред якого стояла дівчинка, на вигляд 5-річного віку, яка навіть не вміла розмовляти. Дитину одразу ж доставили до лікарні - лікарі дістали у неї з шиї провід, який встиг врости в тіло.