У понеділок, 3 липня, стало відомо, що помер 5-річний хлопчик, у якого 1 червня поліцейські вистрілили з вогнепальної зброї у Переяслав-Хмельницькому.

Про смерть малюка стало відомо від його бабусі, інформує телеканал "Прямий". Жінці зателефонували з лікарні і повідомили страшну новину. В цей час вона знаходилась під Голосіївським районним судом Києва, який обирав запобіжний захід двом підозрюваним співробітникам поліції.

У той же час в мережі з'явилася інформація, що суд над поліцейськими перенесли з технічних причин. "3 червня в 17.22 в Голосіївський районний суд міста Києва надійшли клопотання про застосування заходів щодо працівників Переяслав-Хмельницького ОП ГУ Нацполіціі в Київській області, які підозрюються в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень 5-річному хлопчику. Про результати здійснення автоматичного розподілу зазначених клопотань і визначення слідчого судді буде повідомлено 4 червня 2019 року", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, п'яні поліцейські прострелили голову п'ятирічному хлопчику

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, 3 травня помер п'ятирічний хлопчик, якого підстрелили п'яні копи під Києвом.

Також Знай.ua писав, маршрутник відправив дитину на той світ