Поліція Київської області назвала власну версію трагедії в Переяслав-Хмельницькому, в результаті якої загинув п'ятирічний хлопчик на ім'я Кирило. Про це повідомляється на сайті ГУ Нацполіціі в Київській області.

У повідомленні вказується, що у дворі стріляв один працівник правоохоронних органів, а не два, як стверджував раніше генеральний прокурор Юрій Луценко.

"Співробітник поліції, перебуваючи поза службою, на сусідньому дворі "пристрілював" рушницю. Випадково один постріл потрапив у двір, де в цей час гуляла дитина", - пояснили ситуацію в поліції.

Нагадаємо, стало відомо, що відбулося в той фатальний день, коли поліцейські прострелили голову 5-річному Кирилу. Очевидці розповіли всі подробиці трагедії.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, 3 червня помер 5-річний хлопчик, у якого поліцейські вистрілили з вогнепальної зброї в Переяслав-Хмельницькому.

Також портал Знай.ua писав, що копи прострелили голову дитині. Хлопчика поранили в той момент, коли він гуляв біля будинку в Переяслав-Хмельницькому.