Сьогодні зранку у Харкові сталася резонансна аварія, в ході якої постраждало більше десяти чоловік.

Про подію на своїй офіційній сторінці в Facebook повідомив глава Департаменту з питань інформації та зв'язків з громадськістю Юрій Сидоренко.

На одній з жвавих міських вулиць в самий розпал години пік сталося зіткнення вантажного автомобіля з маршрутним автобусом, який перевозив пасажирів. Автоаварія сталася на проспекті Тракторобудівників. За попередньою інформацією, в результаті цієї надзвичайної події постраждало, щонайменше, одинадцять чоловік.

Згідно з висновками оперативно-слідчої бригади, винуватцем автоаварії став водій вантажного автомобіля, який не впорався з керуванням своїм транспортним засобом і збив пасажирський автобус. Втім, і водій автобуса перебував на маршруті нелегально. Поліцейські продовжують встановлювати всі деталі цього ДТП. Стан здоров'я пасажирів автобуса наразі уточнюється.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Випереджаючи питання з приводу того, а як нелегал міг виїхати на маршрут - пояснюю. З боку профільного департаменту були численні звернення з цього приводу в транспортну інспекцію, але ніяких адекватних дій з їх боку зроблено не було", - пояснив Сидоренко.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що відео, на яке потрапили підлітки, які використовують сквер недалеко від площі Поезії у Харкові в якості громадського туалету, набирає все більше переглядів на YouTube.

Також Знай.uа" повідомляв про те, що початку першого повноцінного тижня червня у Харкові збережеться стійка спекотна погода.

Раніше ми писали про те, що у Харкові представники місцевих військкоматів влаштували «полювання» на осіб призовного віку прямо на міських вулицях.