Український Нацкорпус збирається перейти до рішучих дій в Харкові, де місцева поліція продовжує виконувати укази скандального мера Геннадія Кернеса.

Антон Білецький опублікував у своєму офіційному Facebook-акаунті промову, в якій висловив прагнення «зачистити місто від вати».

Згідно з попередніми даними, в Харків увійшли великі сили Нацкорпуса разом з технікою. Планується, що стратегічний важливе місто буде зачищено не тільки від проросійських політиків, але також і від вірних їм представників правоохоронних сил.

У Нацкорпусі розраховують ввести в Харкові режим надзвичайного стану, після чого управління містом буде передано в руки військових. Обов'язки поліції будуть виконувати загони Нацгвардії і сили ЗСУ. Антон Білецький, крім усього іншого, зажадав зняття з посади всіх керівних кадрів МВС міста і області.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Кожен залишився співробітник правоохоронних органів, за словами представників Нацкорпуса, повинен буде пройти ретельну перевірку на лояльність меру Харкова Геннадію Кернесу. Також Білецький вважає необхідним провести в Харкові повну декомунізацію і підірвати сліди радянського минулого, включаючи пам'ятні меморіали. У нову поліцію необхідно набрати патріотично налаштовану молодь.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що відео, на яке потрапили підлітки, які використовують сквер недалеко від площі Поезії у Харкові в якості громадського туалету, набирає все більше переглядів на YouTube.

Також Знай.uа" повідомляв про те, що початку першого повноцінного тижня червня у Харкові збережеться стійка спекотна погода.

Раніше ми писали про те, що у Харкові представники місцевих військкоматів влаштували «полювання» на осіб призовного віку прямо на міських вулицях.