У центрі Харкова сталася ще одна резонансна автомобільна аварія, на цей раз теж не обійшлося без постраждалих.

Згідно з інформацією регіонального відділення Національної поліції, чоловік не впорався з керуванням автомобілем і протаранив стовп.

Аварія сталася рано вранці, приблизно в 4:30, за адресою проспект Московський, 257/2. В управлінні поліції отримали дзвінок з інформацією про те, що невідомий чоловік врізався у стовп. Прибувши на місце події разом з каретою швидкої допомоги, правоохоронці виявили поранену людину в автомобілі, чия передня частина була зім'ята в результаті лобового зіткнення зі стовпом.

Медики одразу ж відвезли потерпілого водія в найближчу лікарню, де йому без зволікань надали необхідну допомогу. Автомобіль отримав серйозні пошкодження і чи підлягає відновленню. В даний час слідчо-оперативна група на місці аварії встановлює всі обставини даного ДТП.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що відео, на яке потрапили підлітки, які використовують сквер недалеко від площі Поезії у Харкові в якості громадського туалету, набирає все більше переглядів на YouTube.

Також Знай.uа" повідомляв про те, що початку першого повноцінного тижня червня у Харкові збережеться стійка спекотна погода.

Раніше ми писали про те, що у Харкові представники місцевих військкоматів влаштували «полювання» на осіб призовного віку прямо на міських вулицях.