У центрі Харкова невідомий злочинець на побутовому ґрунті посварився зі випадковим чоловіком і розстріляв кривдника.

Про резонансну подію повідомили в прес-службі Національної поліції в Харківській області.

Надзвичайна подія сталася на Салтыковке після того. Випадкова сварка призвела до сварку, яка завершилася кількома пострілами в упор. Постраждалий тридцятирічний чоловік був доставлений в госпіталь з ранами в районі голови, грудної клітки та стегна.

«Від будинку, що знаходиться на вулиці Гвардійців Широнінців, у відділення реанімації Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги постраждалий був госпіталізований з численними кульовими пораненнями», - заявили в поліції міста.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нападником виявився двадцятидев'ятирічний житель Харкова, выместивший на співрозмовника свої неприязні емоції. Його затримали, проте знаряддя нападу поки не знайдено. Затриманому інкримінують замах на вбивство, що згідно з Кримінальним Кодексом України карається позбавленням волі на строк п'ятнадцять років.

Портал "Знай.uа" нагадує про те, що відео, на яке потрапили підлітки, які використовують сквер недалеко від площі Поезії у Харкові в якості громадського туалету, набирає все більше переглядів на YouTube.

Також Знай.uа" повідомляв про те, що початку першого повноцінного тижня червня у Харкові збережеться стійка спекотна погода.

Раніше ми писали про те, що у Харкові представники місцевих військкоматів влаштували «полювання» на осіб призовного віку прямо на міських вулицях.