У вівторок, 4 червня, о 18:07 у Таллінні здійснив аварійну посадку літак естонської авіакомпанії Nordica, який летів з Києва. Про це повідомила прес-служба Талліннського аеропорту.

Наголошується, що на борту літака перебували 31 пасажир і п'ять членів екіпажу. В результаті інциденту ніхто не постраждав.

Відомо, що надзвичайна подія сталася через часткове руйнування покришки шасі. В цей день аеропорт був закритий, але в 18:38 польоти поновилися і рейси теж.

Нагадаємо, що "Суперджет" здійснив аварійну посадку в московському аеропорту Шереметьєво.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, в Індії в понеділок, 3 червня, зник з радарів військовий літак Ан-32. На борту було восьмеро членів екіпажу і п'ять пасажирів.

Також портал Знай.uа писав, що компанія Boeing у комісії з Федеральним авіаційним управлінням США виявили дефекти деталей на літаках 737 NG і 737 MAX.