В Чилі, в регіоні Арауканія сталася жахлива аварія - автобус з кількома десятками пасажирів перекинувся на трасі, в результаті чого утворилася велика пробка. З повідомлення радіостанції BioBio у суботу, 11 травня, стало відомо, що в аварії загинули 6 людей і ще 52 отримали травми різного ступеня тяжкості.

Повідомляється, що автобус компанії Los Corsarios слідував за маршрутом зі столиці країни Сантьяго в місто Пуерто-Монт. Згідно з попередніми даними, його водій зробив спробу уникнути зіткнення з вантажівкою, внаслідок чого автобус перекинувся. Всіх постраждалих в аварії екстрено доставили в найближчі лікарні.

Місце аварії

Раніше ми вже писали про смерть дагестанської телеведучої MTV Тамілли Абдулаєвої, яка втратила життя після трагічної аварії. Як повідомляється, дівчина отримала у ДТП важку черепно-мозкову травму, після чого її забрала машина швидкої допомоги і повезла в Республіканську клінічну лікарню. Однак на шляху до медичного закладу у швидку в'їхав інший автомобіль, після чого Абдулаєва померла в приймальному відділенні лікарні. У правоохоронних органах зазначили, що друга аварія «не стала вирішальним фактором», так як потерпіла отримала серйозні травми при попередньому наїзді.

Тамілла Абдулаєва

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в Київській області співробітники "швидкої" відмовились надати допомогу пацієнту, який перебував у стані алкогольного сп'яніння. З цієї причини правоохоронці вже відкрили кримінальне провадження.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у п'ятницю, 10 травня, у Києві сталася аварія - автомобіль "ВАЗ" в'їхав у припарковану вантажівку "МАН". В результаті інциденту загинули двоє військових. Один із загиблих повертався з Операції Об'єднаних сил. Загиблий Богдан Авраменко працював в одному з підрозділів Генштабу.

Також "Знай.uа" писав, що в Києві на Повітрофлотському проспекті сталася аварія за участю автомобіля патрульної поліції. Як стало відомо, машина копів перед цим вилетіла на зустрічну смугу руху. Самі співробітники поліції які-небудь коментарі з цього приводу давати відмовилися.