П'яний співробітник поліції постраждав через свою ж необережність. Правоохоронець заснув на залізничній колії, а поезд відрізав йому ноги.

Про це повідомляють на сторінці «Київ оперативний» Facebook.

Стало відомо, що постраждалим виявився співробітник Подільського управління поліції Києва. Інцидент стався в його службовий час.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"В Подільському районі столиці, в районі вулиці Електриків, правоохоронець, який перебував в нетверезому стані, задрімав на залізничному шляху. Поїзд відрізав поліцейському ноги", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що у вівторок, 30 квітня, у Київському метрополітені на станції метро "Золоті ворота" з платформи прямо на рейки впав пасажир. На кадрах видно, як чоловік лежить на рейках метро після того, як упав з платформи.

Як раніше повідомляв портал «Знай.ua», у Київському метро чоловік впав на рейки. Рух поїздів по "червоній" лінії (Святошинсько-Броварська лінія) довелось тимчасово зупинити. Інформація про подію надійшла близько 9:40.

Також портал «Знай.uа» писав, що кричущий випадок стався в Ленінградській області Росії. В Гатчинському районі Ленінградської області невідомі прив'язали до рейок собаку.