У Дніпрі 4 червня сталася стрілянина, в якій брали участь десятки людей.

На місце події прибули декілька екіпажів поліції і спецпідрозділ КОРД.

Інцидент стався на вулиці Берегова. Група невідомих чоловіків у балаклаві вишикувалася під будівлею, з якого напередодні був знятий арешт.

Журналісти передають, що розгорілися сутички між власником і орендарем будівлі.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Повідомляється, що в інциденті взяли участь десятки людей. 30 чоловіків поліцейським вдалося затримати. На даний момент в поліції з'ясовують причини та обставини інциденту.

За інформацією очевидців, нападники цілилися саме в людей, хоча поранити їм нікого не вдалося.

Задержание на Береговой

Geplaatst door Информатор op Dinsdag 4 juni 2019

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в Одеській області з травматичної зброї вистрілили у народного депутата Олександра Урбанського.

Як повідомляв портал Знаu.иа: у столиці правоохоронці зі стріляниною і гонитвою зуміли затримати банду квартирних грабіжників.

Також Знай.uа писав, що столичні дівчата-підлітки обрали собі нове захоплення, яке важко пояснити логікою. Юні киянки вирішили залишати на машинах незнайомих людей свої "автографи".