В Одесі у парку Горького люди прилипають до лавок.

Про це в групі «Чорний список Одеса» повідомила одеситка Олена Кузнєцова.

Комунальники пофарбували дитячий майданчик, але не попередили про це одеситів та курортників, через що матусі зіпсували одяг і дитячі іграшки.

Молода мама пише, що ніяких табличок, що попереджають про те, що лавки пофарбовані, не було.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«Сьогодні, в парку ім. М. Горького, поки моя дитина гралася на дитячому майданчику, я сиділа поруч, на лавці. Через півгодини я прилипла до лавки, а коли встала, виявила плями від фарби на своїх штанах! Ймовірно, що неякісна фарба просто розплавилася від спеки. Ніяких попереджувальних знаків, про те, що лавки пофарбовані, не було. На них сиділи і інші люди.

Я, звичайно, дуже сильно засмутилася, тому що брюки були одягнені перший раз і недешеві (бирка з ціною на них у мене є). Пішла в адміністрацію парку, написала про свою ситуацію в книзі скарг. Адміністрація пообіцяла винести рішення пообіцяли рішення в п'ятницю (7/06/19) »,- написала Олена.

Нагадаємо, страшне побоїще в Миколаєві: молодики "під шафе" гамселились просто на дорозі.

Також Знай.ua писав про те, що бійка у дитячому садку переросла в трагедію: встромили олівець в око. Керівництво садочка всіляко намагається зам'яти інцидент.

Як повідомляв раніше Знай.ua, рецидивісти зламали ногу голові суду: "Ти ще кров'ю не харкав".