У хлібі "Одеського короваю" виявили комаху.

Про це написав Денис Корнишев в групі "Чорний список Одеса".

Питання про якість виробництва перевезення і зберігання хліба піднімалося неодноразово. І на те були причини: додавання неякісних інгредієнтів, зайві предмети, термофільні дріжджі та ін

Проте з високим запитом на таку якість товару, нічого не зміниться.

"У хлібі Одеського короваю багато природних компонентів", - написав Денис Корнишев, опублікувавши знімок, на якому видно, що в його хлібі була виявлена муха.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що українці дуже часто стикаються з неякісною продукцією на полицях магазинів. А ще частіше вони скаржаться на ціни, які не так давно стрімко помчали вгору практично на всі продукти. Жителі столичного Печерська переконалися на власному досвіді, що дорогий товар - ще не означає, що він якісний.

Як повідомлялося раніше, у поточному році в Україні овочі побили цінові рекорди.

Також стало відомо, що висока вартість продуктів зовсім не гарантує їх нормальної якості. У цьому переконався мешканець Мелітополя, який придбав недешеву ковбасу з цвіллю всередині.