Під Києвом легкомоторний літак АН 2 не долетів до аеропорту і впав.

На борту перебувало три людини.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Передає "Сегодня"

Фото з місця подій

Спочатку говорилося про те, що літак пропав з радарів. Висловлювалися думки про те, що судно розбилося. Приблизно о 13: 00 командир судна повідомив, що через технічні неполадки йому доведеться приземлитися на воду. Літак пробув у повітрі приблизно 20 хвилин, а після здійснив екстрену посадку в озеро на території рибгоспу біля Житомирської траси.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Кукурузник перекинувся. Пілот зумів виплисти на берег і покликати на допомогу. У той же час всередині літака було дві людини.
Пілот відмовився давати коментарі журналістам. Швидка допомога прибула на місце і забрала двох членів екіпажу, їх стан в нормі.

"На місце події відразу було направлено пожежно-рятувальний підрозділ. А також водолазне відділення. По прибуттю на місце наші водолази дістали з кабіни літака ще двох осіб. Це були чоловіки. Їх доставили на берег і передали працівникам медичної служби",-прокоментувала катастрофу прес-секретар Управління ДСНС в М. Києві Світлана Водолага.

Судно все ще знаходиться в озері. На місці працюють копи і рятувальники, проводиться опитування очевидців.

Нагадаємо, Катастрофа МН17 на Донбасі: з'явилися неспростовні факти про зловісного " Бук"

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Всю країну поставила на вуха авіакатастрофа

Також "Знай.ua" писав про те, що 100-річний ветеран Другої світової зважився на справжній екстрім