На Житомирщині просто під час руху спалахнув переповнений автобус.

Про це повідомляє ТСН.

Дим помітили інші водії, які їхали поруч, вони почали сигналити. Водій пасажирського автобуса зреагував вчасно та зупинився. Проте полум'я вже поглинуло транспорт.

горить автобус

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На щастя, усі пасажири встигли залишити палаючий автобус і навіть забрати свій багаж до того, як полум’я охопило увесь салон. Водій також не отримав жодних тілесних ушкоджень.

пожежні та поліція

Два підрозділи рятувальників понад годину гасили охоплений вогнем автобус, але від нього залишився обвуглений металевий каркас. За попередніми даними, причина займання – закорочення в електромережі.

Нагадаємо, українцям показали, як живе внуватиця смертельної ДТП у Харкові Олена Зайцева в СІЗО та від чого категорично відмовляється.

Як повідомляв раніше Знай.ua, донька Анатолія Гриценка потрапила у моторошну ДТП. Mercedes врізався в автобус, який перевозив школярів, удар прийшовся у бік, де сиділа Анна Гриценко.

Також портал Знай.ua писав, що кривава сутичка у Львові: імпульсивний пішохід ледь не відправив водія на той світ.