На Донбасі внаслідок спрацьовування вибухового пристрою трапилась трагедія. 16-річний житель непідконтрольної Горлівки важко травмувався через вибух не встановленого типу. Про це повідомив на узагалі Telegram-каналі так званий "мер" Іван Приходько.

За інформацією Приходька, інцидент стався у селищі міського типу Гольмовский, розташованого на північній околиці Горлівки. В результаті підриву вибухового пристрою страшно травмувався 16-річний студент 1 курсу Дебальцевського коледжу інфраструктури.

"У результаті спрацьовування не пізнаного вибухового пристрою поранення отримав Анциферов Алеесандр Андрійович, 15.11.2002 року народження. Проживає: сел. Гольмовский, вул. Фотива, 8, студент 1 курсу Дебальцевського коледжу дорожньої інфраструктури. Швидка забрала з адреси: вул. Селидівська, 8/27, де проживає батько дитини", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Стан підлітка медики оцінюють як важкий. Хлопця негайно госпіталізували з попереднім діагнозом: МВТ, травматична ампутація пальців лівої кисті, множинні осколкові поранення обох нижніх кінцівок, геморагічний шок 1 ступеня.

Нагадаємо, Українці назвали головних фаворитів на парламент

Як раніше повідомляв "Знай.ua", газові махінації Бойка показали Зеленському, українці в люті

Також "Знай.ua" писав про те, що Гройсман скликає екстрену нараду: причина руйнує всю Україну.