На дорозі в Росії трагічно загинув відомий байкер і мотоблогер Артем Болдирєв на прізвисько Болт. У мережі з'явилося відео з місця події, передає Politeka.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Страшна аварія сталася за участю мотоблогера Артема Болтирєва на прізвисько Болт. Він сам і спровокував фатальну подію.

Мотоцикліст їхав по трасі М-4 "Дон" у Підмосков'ї на своєму байку і показував, як він може керувати двоколісним транспортом ногами. За словами очевидця, він їхав зі швидкістю близько 150 км/ч.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В якийсь момент мотоблогер не впорався з керуванням і врізався у газель. Від зіткнення чоловік загинув на місці.

У мережі з'явилося відео, яке знімав сам Болдирєв буквально за мить до своєї смерті.

Раніше повідомлялося, що в Херсоні працівник поліції збив двох пішоходів. Чоловік у той день не працював і їхав на власному автомобілі. Інцидент стався 7 червня, повідомляє прес-служба Національної поліції Херсонської області.

"Увечері в "Єдиний центр 102" поліції Херсонщини від співробітника одного з підрозділів поліції Херсонській області надійшла інформація про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими. Поліцейський повідомив, що на території Дніпровського району, перебуваючи поза службою на особистому автомобілі, скоїв наїзд на двох пішоходів, які в темну пору доби переходили проїжджу частину на ділянці дороги по вул. Іллі Кулика", йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Херсоні поліцейський збив двох пішоходів.

Як повідомляв Знай. ua, в Києві сталося серйозне ДТП, дорога паралізована.

Також Знай. ua писав, що російський артист потрапив у жахливу ДТП, в салоні було двоє маленьких дітей.