На Полтавщині стався страшний інцидент – на дитину впало трухляве дерево. Трагедія сталася 15 червня у Хорольському районі Полтавської області.

Про це повідомили в управлінні з питань цивільного захисту Полтавської ОДА.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В лікарню з діагнозом політравма, забій грудної клітини, тазу, хребта, всіх кінцівок був доставлений 6-річний хлопчик з села Куторжиха.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Малюк отримав травми в результаті падіння на нього старого дерева через порив вітру. Зараз лікарі оцінюють стан здоров'я дитини як стабільно важкий.

Нагадаємо, у Києві Volkswagen Passat на швидкості протаранив Daewoo Lanos і вилетів на зустрічну смугу.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Львові в ДТП загинула відома гімнастка Любов Рассихіна – дружина екс-тренера футбольного клубу "Карпати" Бориса Рассихіна.

Також портал Знай.uа писав, що у центрі Києва, на перехресті вулиць Тургенівська та Бульварно-Кудрявська, в одному з прогримів потужний вибух.