У понеділок, 17 червня, сільський голова села Нуйно Камінь-Каширського району звернувся в місцеву поліцію із заявою про те, що в приміщенні сільської ради виявлені сліди підпалу.

Поліцейські визначили, що в період з п'ятниці, 14 червня, на понеділок, 17 червня, хтось розбив вікно в його кабінеті і скоїв підпал. Передбачається також, що кабінет могли підкинути "коктейль Молотова".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В результаті пожежі пошкоджено стіни, стелю та частково меблі. При цьому документація залишилася недоторканою. Загоряння припинилося самостійно, потерпілих немає.

Слідчі Камінь-Каширського відділу поліції за фактом умисного знищення майна шляхом підпалу розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, що у Львові невідомі підпалили приміщення російського банку на вулиці Галицькій, 13.

Як повідомляв портал Знай.uа, невідомі підпалили автомобіль першого заступника мера Ужгорода Іштвана Цапа.

Також портал Знай.uа писав, що у Харкові стався випадок загоряння автомобіля, причини якого виявилися вкрай незрозумілими.