У середу, 19 червня в Києві загинув народний депутат від фракції "Народного фронту", координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук. Про це повідомив нардеп Антон Геращенко в ефірі телеканалу 112 Україна.

Читачі Знай.uа в мережі вибухнули коментарями до інформації про загибель депутата.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Що сталося

В поліції, йдеться про нещасний випадок. Інформація про інцидент надійшла правоохоронцям в 12:10. Як стало відомо, смерть настала під час чищення нагородного пістолета. Нардеп знаходився за адресою: Київ, вулиця Петрова, 10а. Він помер від отриманих травм.

За допомогою звернулася дружина Тимчука, яка за годину до того виявила свого чоловіка в квартирі з вогнепальним пораненням голови. Попередньо встановлено, що під час чищення пістолета депутат випадково вистрілив собі в голову.

Користувачі зазначають, що для підполковника запасу, яким був Тимчук, не розрядити зброю - це дивно. І не приборкують емоцій, пишуть, хто що думає.

"Підполковник запасу чистив заряджений пістолет ??!! Патріота України прибрали або змусили застрелитися, погрожуючи сім`ї, бо займався Інформаційним спротивом проти російської пропаганди", "Застрелится при чистке оружия, это нужно быть или бухим или недалеким... И как это можно чистить оружие с патроном в патроннике?", " Жаль человека.....Наверное много знал.....", " После бегства Януковича, тоже творилось что то похожее?! Кто следующий?", "подполковник чистив заряджені зброю дулом до себе? Той хто з зброєю знайомі мене зрозуміли", - пишуть українці.

Версії трагедії

Висувають версії події і гадають, як так вийшло, що загиблий чистив заряджений пістолет. Правоохоронці розглядають три версії загибелі нардепа: самогубство, вбивство, необережне поводження зі зброєю.

Нардеп від Народного фронту Антон Геращенко в ефірі "112 каналу" розповів, що дружина народного депутата Тымчука подзвонила в "швидку допомогу" і в поліцію і повідомила про те, що її чоловік чистив будинку нагородний пістолет, при чищенні зброї завдав собі смертельне поранення.

Нагадаємо, у Києві загинув нардеп Дмитро Тимчук.

Як повідомляв Знай.uа, загибель депутата Тимчука: Геращенко розкрив деталі, фатальна помилка.
Також Знай.uа писав, що в прохідному списку партії президента Володимира Зеленського "Слуга народу" на виборах до парламенту йде столична тусовщиця і "відома у вузьких колах" світська левиця.