Прес-секретар поліції Ярослав Тракало підтвердив, що кримінальне провадження по Тимчуку відкрито за статтею 115 Кримінального кодексу "Умисне вбивство". А це багато що означає.

Таким чином, поліція не виключає версію умисного вбивства у справі про загибель народного депутата від "Народного Фронту" Дмитра Тимчука.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про це повідомив голова Національної поліції Сергій Князєв.

"Попередньо вогнепальне поранення голови. Є ряд робочих версій, серед яких можливо нещасний випадок, необережне поводження із вогнепальною зброєю й версії кримінального характеру. Вони також будуть розглядатися", - сказав він.

Дмитро Тимчук
Дмитро Тимчук

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Українці у мережі висувають версії події і гадають, як так вийшло, що загиблий чистив заряджений пістолет. Правоохоронці розглядають три версії загибелі нардепа: самогубство, вбивство, необережне поводження зі зброєю.

Раніше нардеп від Народного фронту Антон Геращенко в ефірі "112 каналу" розповів подробиці трагедії. За його словами, дружина народного депутата Тимчука подзвонила в "швидку допомогу" і в поліцію і повідомила про те, що її чоловік чистив будинку нагородний пістолет, при чищенні зброї завдав собі смертельне поранення.

Нагадаємо, у Києві загинув нардеп Дмитро Тимчук.

Як повідомляв Знай.uа, загибель депутата Тимчука: Геращенко розкрив деталі, фатальна помилка.
Також Знай.uа писав, що в прохідному списку партії президента Володимира Зеленського "Слуга народу" на виборах до парламенту йде столична тусовщиця і "відома у вузьких колах" світська левиця.