Слідчі Державного бюро розслідувань (ДБР) взялися за розслідування падіння літака в Харківській області під час навчально-тренувальних польотів. Про це повідомляється в прес-служба ДБР.

За словами слідчих, у літаку Л-39 спрацював датчик "пожежа" під час виконання курсантом Харківського національного університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба чергового самостійного навчально-тренувального польоту. Курсант встиг капитулироваться і не постраждав.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Слідчі ДБР почали досудове розслідування за фактом порушення правил польотів або підготовки до них (ст. 416 Кримінального Кодексу України)", - сказано в повідомленні.

Крім того, ДБР опублікували фото наслідків аварії, на яких видно, що від літака практично нічого не залишилося.

Нагадаємо, під Харковом трагічно загинув молодий боєць ВСУ.

Раніше Знай.ua повідомляв, в Харківській області в місті Чугуїв ветеран війни в Афганістані героїчно врятував автобус з пасажирами від вибуху.

Також Знай.ua писав, на офіційній сторінці Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба в Facebook з'явилися подробиці НП з навчально-військовим літаком у Харківській області.