Чоловік облив бензином і підпалив дівчину. Мама потерпілої розповіла про стан нещасної дитини.

Страшна трагедія сталась 2 липня.

22-річну постраждалу звуть Анастасія Ковальова. Вона знаходиться в дуже важкому стані з опіками 90% тела, - пише Politeka.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Мама постраждалої від рук нелюда розповіла, що шансів у Насті майже немає.

"Я зараз не хочу говорити. Насті лікарі дали добу на виживання",- сказала вона.

Зараз постраждала потребує ліків та донорської крові. Близькі Анастасії звертаються до всіх небайдужих і просять про допомогу. Всіх, хто може допомогти, чекають в 5 міській лікарні на вул. Перемоги, 80.

Правоохоронці швидко встановили особу палія. Ним виявився цивільний чоловік Насті, Віталій Чайковський. Відомо, що родом він з Донецької області. Їхні стосунки тривали близько року. Стало відомо, що останнім часом хлопець ніде не працював та часто ревнував кохану.

Судячи по соцмережах Анастасії, вона була щаслива в цих відносинах. У Instagram вона регулярно викладала спільні знімки та часто хизувалась на знімках подарунками від палія. Крім того, вона хвалилася що, коханий чоловік Віталій регулярно балує її квітами.

Палія затримали, з ним працюють правоохоронці.

Нагадаємо, на Одещині четверо дітей згоріли заживо в будинку, доки їхні матері розважались.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Харківщині згорал жінка у кафе.

Також Знай.ua писав про те, що на Волині невідомі скоїли підпал в сільській раді селища Нуйне Камінь-Каширського райноу.