Українку Інну Скибенко визнали винною у вбивстві 14-місячної дівчинки в дитячому саду Ізраїля і засудили до тривалого тюремного ув'язнення. Однак батьки дитини визнали вирок занадто м'яким, пише "Сегодня".

Трагедія сталася в дитячому садку "Маша і ведмідь" міста Петах-Тіква. Там 23-річна жінка працювала помічницею вихователя. Близько року тому Інна вирішила "заспокоїти" маленьку Ясмін Вінта. Дівчинка ніяк не могла заснути під час тихої години. Вихователька накрила дитини ковдрою, сіла зверху і почала грати на мобільному телефоні.

За десять хвилин нелюдка скинула ковдру і побачила, що дівчинка не реагує. Вона знову по-звірячому накрила дитя ковдрою з головою і поринула у свій телефон. Лише через 1 годину і 50 хвилин вже інша няня зрозуміла, що дівчинка мертва. На маленькій Ясмін не було слідів насильства, але пізніше експертиза з'ясувала, що дівчинка померла від удушення.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Стало відомо, що Інна Скибенко разом з ще однією працівницею дитсадка постійно знущалися над дітьми, застосовуючи до них фізичну силу. Всі ці випадки, як і вбивство Ясмін Вінта, були зафіксовані на камери відеоспостереження, встановлені в саду.

Ясмін Вінта

На відео можна побачити, як вихователька з силою укладає заплакану дівчинку на матрац, накриває її з головою ковдрою, а потім сама лягає поверх дитини. Поки дівчинка билася в конвульсіях, працівниця дитячого садка щось розглядала в своєму мобільному телефоні.

По цій справі були допитані ще кілька працівників даного дитячого садка. Після допиту вони були звільнені на обмежувальних умовах.

Інну Скибенко звинуватили в ненавмисному вбивстві і засудили до 17 років в'язниці. Вона повністю визнала свою провину, тому отримала менший термін, ніж того вимагала прокуратура. Батьки Ясмін вважають такий термін занадто м'яким.

Нагадаємо, молоду стюардесу знайшли задушеною у готельному номері: загадковий злочин поставив на вуха столичних копів.

Раніше Знай.uа повідомляв, відомий український ведучийподає до суду на МАУ.

Також Знай.uа писав, п'яна українка "упіймала білку" і влаштувала дебош у літаку.