У середу, 10 липня, у Москві знайшли вбитою 23-річну стюардесу Альбіну Мухамедзянову.

Як повідомляється у місцевих ЗМІ, тіло дівчини знайшли у номері готелю "Внуково-Вілладж" - вона лежала у ванній у одязі. За попередніми даними, вона була задушена.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Переїхати вона захотіла тоді, коли дізналася, що у мене знайома літає, e перервах відпочиває – стюардеси ж коли e перельотах затримуються, відпочивають. Їй це все подобалося. Їй дівчата запропонували піти на стюардесу, вона погодилася. Вона працювала стюардесою 3 місяці, не більше. У Москві вона жила десь 3-4 місяці. Я думаю, що вона когось собі знайшла у Москві", – розповіла подруга вбитої.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Вбита працювала у російській чартерній авіакомпанії "I FLY". Як повідомляють на телеканалі РЕН ТВ, за два дні до смерті дівчина заселилася у номер з чоловіком на ім'я Микита Зенін. Імовірно, він розправився з Альбіною і поїхав на таксі. Чоловіка оголосили у розшук як головного підозрюваного.

Нагадаємо, літак з Кіркоровим і дітьми потрапив у авіакатастрофу.

Раніше Знай.uа повідомляв, відомий український ведучий подає до суду на МАУ.

Також Знай.uа писав, п'яна українка "упіймала білку" і влаштувала дебош у літаку.