В ніч на суботу, 20 липня, в Санкт-Петербурзі Росії стався жахливий інцидент. Дагестанець вдарив ножем двох глухонімих українців, які не відповіли на його запитання.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Конфлікт стався у вагоні метро на станції "Пушкінська". 36-річного чоловіка, який приїхав з Дербента, розлютило те, що глухонімі українці не відповіли на його запитання "Ви виходите".

Він накинувся з 15-сантиметровим ножем на двох осіб. Першого він завдав два ножових поранення, а другого – одне. Бійку вдалося перервати 26-річному петербужцу.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Той молодий чоловік говорив, що все вирішив випадок і везіння. Він схопив нападника за руку в той момент, коли та була відведена назад, і заломив за спину, після чого вибив ножа", – згадує свідок події Андрій, який разом з выбившим ніж молодим людиною тримав буйного пасажира до прибуття поліції.

Свідки стверджують, що від дагестанця виразно пахло алкоголем. Його тримали двоє здорових чоловіків і він одразу знітився. Вони зазначили, що він не мав ні мускулатурою, ні високим зростом, ні фізичною силою.

Згідно попередньої інформації, уродженець північнокавказької республіки запитав у двох глухонімих, виходять вони на станції "Пушкінська". Коли він не почув відповіді, то вважав, що його ігнорують і напав з ножем.

Постраждалих у важкому стані доставили в Маріїнську лікарню. Нападника затримали. Відомо, що він працював на будівництві, звідки звільнився за тиждень до події. Він виступав фігурантом кримінальної справи за аналогічний злочин.

Проти нього порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 111 КК ("Умисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю").

Нагадаємо, у Києві п'яний звір порізав дитини.

Як повідомляв Знай. ua, осатанілий дніпрянин вбив власну матір.

Також Знай. ua писав, що у Харкові "порізали" претендента на мандат.