У Львові нелюд-син убив власну матір, розповіли у відділі коммунікації Національної поліції Львівської області. Чоловік завдав жінці похилого віку пряме ножове поранення у груди врятувати жінку медикам не вдалося. Однак блискавична реакція і уважність патрульних поліцейських не дала вбивці піти, розповіли правоохоронці.

У четвер, 27 грудня, близько 21:00 інспектори третього батальйону отримали терміновий виклик на вулицю Люблінську. На дроті повідомили, що в квартирі ножем поранили людину. Копи прибули до місця події вже за три хвилини. Підбігаючи до під'їзду, правоохоронці зіткнулися із чоловіком, що вибігав з дому. Його негайно зупинили і поцікавилися, куди це він так стрімко тікає. Не готовий до зустрічі з правоохоронцями, чоловік (а це і був горе-син), почав бурмотіти щось невиразне, плутаючись у свідченнях. Інспектори попросили чоловіка пройти з ними на місце подій.

У приміщенні виявили 67-річну жінку без ознак життя. Пульсу не було, зіниці не реагували на світло. "Швидкої допомоги", яка прибула на місце, залишалося лише констатувати смерть. Поруч з тілом сиділа сестра вбитої, яка і викликала поліцію. Вона повідомила, що удар ножем в груди власної матері завдав її син, якого копи привели з собою.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що маленька дівчинка зробила батькові милий подарунок від усього серця, який ледь не коштував татові життя.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Також ми раніше писали, що жінка повстала з мертвих після кремації: погуляла з коханцем.

В індійському місті Патиала, штат Пенджаб сталася неймовірна історія, всполошившая всю Індію. Так, 8 грудня зникла 26-річна Наїна Рані. Близькі негайно звернулися до правоохоронців. У поліції відразу ж припустили, що дівчина просто втекла з коханцем від чоловіка. Про це пише The Times of India.

Однак через три дні місцевий фермер знайшов мішок з жіночим тілом. Пізнати вбиту жінку по обличчю виявилося неможливо, але батьки Рані дізналися прикраси дочки.Убиті горем родичі забрали тіло і 15 грудня кремували його.

Також ми писали про звірячий злочин у Дніпропетровській області – вистежив дружину одного і накинувся на неї.

Нагадаємо, молода українка вийшла до вікна 10 поверху з малюком на руках. Трагедія в Кривому Розі: розбилися мати і дитина.

Як повідомляв Знай. ua, п'яний водій убив вагітну жінку в Києві. Поки рятувальники намагалися дістати постраждалу – вона померла.

Знай. ua писав, що п'яний коп влаштував гонки і потрапив у ДТП - тікав від своїх же. він Вів себе дуже агресивно, постійно лаявся, тест на алкоголь пройти навідріз відмовився.