У Дніпропетровській області стався страшний злочин. Чоловік зґвалтував дружину свого друга, коли вона знаходилася вдома одна. Обвинувачений проведе за ґратами не один рік.

У ході слідства вдалося встановити, що обвинувачений напав на дружину свого друга в той момент, коли жінка була вдома одна. Він вибрав момент, коли її чоловік був на роботі, а син у школі. Відомо, що зловмисник напросився зайти до неї в гості нібито для приватної розмови.

Однак замість бесіди він затягнув жінку у вітальню і зґвалтував. Також чоловік завдав жертві легкі тілесні ушкодження.

Тернівський суд визнав 26-річного жителя Кривого Рогу винним у зґвалтуванні. При цьому обвинувачений не визнав повною мірою свою провину. Його засудили до 3 років і 6 місяців ув'язнення.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Під час розслідування підозрюваний двічі переховувався від правосуддя і його, навіть, оголошували в розшук.

На суді підозрюваний не визнавав повною мірою свою провину, але суд виніс обвинувальний вирок.

Раніше повідомлялося, що Зайцева почула рішення суду, Дронов в шоці. 19 грудня повинні були бути озвучені результати експертизи про те, чи були наркотики в крові Зайцевої, але експерти у суд не з'явилися.

Суддя Віктор Попрас зачитав висновок експертів, у якому сказано, що "дати достовірну оцінку, була Зайцева у стані наркотичного сп'яніння або під впливом медичних препаратів, не є можливим".

Нагадаємо, молода українка вийшла до вікна 10 поверху з малюком на руках. Трагедія в Кривому Розі: розбилися мати і дитина.

Як повідомляв Знай. ua, п'яний водій убив вагітну жінку в Києві. Поки рятувальники намагалися дістати постраждалу – вона померла.

Знай. ua писав, що п'яний коп влаштував гонки і потрапив у ДТП - тікав від своїх же. він Вів себе дуже агресивно, постійно лаявся, тест на алкоголь пройти навідріз відмовився.