В індійському місті Патіала, штат Пенджаб сталася неймовірна історія, яка сполохала всю Індію. Так, 8 грудня зникла 26-річна Наїна Рані. Близькі негайно звернулися до правоохоронців. У поліції відразу ж припустили, що дівчина просто втекла з коханцем від чоловіка. Про це пише The Times of India.

Однак через три дні місцевий фермер знайшов мішок з жіночим тілом. Пізнати вбиту жінку за обличчем виявилося неможливо, але батьки Рані впізнали прикрасу дочки.Убиті горем родичі забрали тіло і 15 грудня кремували його.

Зазначимо, індуси вірять в безсмертя духу. Після загибелі тлінну плоть звільняється і готується до реінкарнації — вселення в наступну оболонку. Тіло повинно бути повністю знищено, інакше дух буде приречений на вічне поневіряння між світами.

Через чотири дні з'ясувалося, що первісна версія була вірна: Рані повернулася додому з коханцем.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

В даний час слідчі з'ясовують, чиї останки були кремовані в ході церемонії прощання. На щастя, до кремації судмедексперти взяли зразки ДНК. Можливо це допоможе слідству розібратися у справі.

Куди страшніше сталася історія з 17-річним індійським підлітком. За місяць до неймовірного інциденту жителя Індії Кумара Маревада вкусила собака, через інфекцію і нагноєння рани його відправили в лікарню у вкрай критичному стані. З часом хлопцю ставало тільки гірше, а через кілька тижнів, лікарям довелося повідомити його родичам про безнадійний стан Кумара.

На жаль, сім'я хлопця дуже бідна. Все, що залишалося батькам — прийняти рішення відключити сина від апаратів штучного життєзабезпечення. Кумар перестав дихати і подавати будь-які ознаки життя, а його сім'я вирішила якомога швидше організувати похорон.

Коли похоронна процесія відійшла приблизно на півтора кілометра від села, в якому раніше жив хлопець, "небіжчик" несподівано для всіх вийшов з коми, відкрив очі і став різко дихати.

Нагадаємо, чоловік провів у комі 19 років. Коли він отямився, його чекало знайомство з 11 онуками, сучасними технологіями і новим способом життя.

Як повідомляв портал "Знай.uа", дивовижна і зворушлива історія розлуки сталася в Америці. Напередодні свят, через 69 років розлуки, нарешті знайшли один одного матір і дочка, яких розлучили ще в пологовому будинку.

Також "Знай.uа" писав, у дівчинки Роксли Досс зі штату Техас зникла злоякісна пухлина головного мозку. Лікарі ставили їй діагноз дифузна гліома стовбура головного мозку, яку підтвердили в 5 різних клініках.