Індійська жінка Патаруні Гош із Західної Бенгалії 20 років прожила в озері, так як страждає від рідкісної хвороби. 65-річна Гош щодня до заходу сонця плаває в озері, приходячи туди зі світанком. На сонці вона знаходитися просто не може. Єдиний порятунок — багатогодинні купання в проточній воді.

Інакше її шкіра червоніє, покривається горбами і нестерпно пече. У кращому випадку індіанка знаходиться у водоймі 12-14 годин. Потім вона займається домашнім господарством і лягає спати.

Доля підготувала жінці неймовірні випробування. В 1998 році Гош підхопила невідому науці шкірну хворобу. Хоча, експерти знайомі з історією Гош запевняють, що у жінки генетичне захворювання. Тоді питання, чому воно проявилося, коли жінці перевалило за 40?

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

На багато питань, щодо стану жінки, складно відповісти оскільки Патаруні не може звернутися до лікаря, так як її сім'я дуже бідна і живе у важкодоступному районі. До вечора бідна жінка виходить з води і приймається за звичайні домашні справи.

Іноді хвороба змушує Гош сидіти в озері цілу добу. Коли жінка стала вести такий образ життя, її апетит став знижуватися до того, що для насичення їй потрібно всього кілька прийомів їжі в місяць. Індіанка з'їдає рис і овочі, відмовляючи собі в калорійній їжі.

Родичі Гош прикрашають її самотність, відвідуючи і розважаючи, поки та купається у водоймі. Однак родина боїться, що колись жінка остаточно перетвориться на русалку. При цьому на всіх підставах можна припустити у хворої рідкісне генетичне захворювання, пов'язане із запаленням шкірного покриву.

Забобонні селяни вважають, що рано чи пізно Гош стане духом озера. Але її сім'я сподівається, що рано чи пізно жінка потрапить до лікаря і вилікується.

Нагадаємо, у домініканському селі дівчата в 12 років перетворюються на хлопчиків. Генетики розкрили таємниці унікального феномена.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в деяких селах маленькі дівчатка змушені виконувати подружній борг.

Також "Знай.uа" писав, малюк Бенс, який народився в невеликому угорському містечку, здивував абсолютно всіх. Він з'явився на світ не тільки з пухнастим, густим і довгим волоссям, а і з сивим, навіть трохи сріблястим.