40-річна жінка з Австралії нещодавно пережила найжорсткішу пригоду у своєму житті. Протягом 6 днів їй довелося виживати в пустелі під розпеченим сонцем, після того, як повернула не туди. Історію розповів інформаційний портал АВС News.

Так відомо, що Брук Філліпс (Brooke Phillips) подорожувала Північною територією на своєму чорному позашляховику разом із домашніми улюбленцями: котом і собакою. У якийсь момент жінка повернула не туди, і її машина застрягла.

Брук недооцінила небезпеку свого становища і випила всі півлітра води, які у неї були, в перший же вечір. А протягом наступних п'яти днів їй доводилося задовольнятися тим, що у неї було: соусом для макаронів і склоочисником, кокосові вершки, трохи помідорів, лимонний сік, малиновий сироп і кілька пачок крекерів.

Філліпс зізналася, що не змогла їсти печиво без рідини — воно було занадто сухим, і вона буквально не могла його проковтнути.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До речі, жінка не працювала, в другу ніч їй вдалося набрати трохи дощової води.

"Не буду брехати, в останній день я пила власну сечу", — зізналася Філліпс.

Всі ці довгих шість днів температура трималася на рівні близько плюс 30 градусів за Цельсієм. Австралійка використовувала кондиціонер, поки у неї не закінчився бензин. Потім вона тримала відкритими вікна і завешивала їх рушниками, але це не дуже допомагало впоратися зі спекою.

На щастя, втрачену австралійку виявила її 16-річна дочка, яка брала участь разом з іншими жителями округи в рятувальній операції. З'ясувалося, що машина перебувала в 30 кілометрах від найближчого населеного пункту.

Інспектор поліції Крейг Девіс (Craig Davis) зазначив, що жінці дуже пощастило вижити "посеред зяючої порожнечі", і похвалив її за те, що вона не покидала автомобіль. Адже інакше невідомо, що чекало жінку.

Після Брук оглянули медики і повідомили їй, що її стан значно краще, ніж вони очікували. Вихованцям Філліпс також вдалося вижити, і їх життю нічого не загрожує.

Нагадаємо, на Бруклінському мосту у Нью-Йорку сталася страшна аварія, яка потрясла всіх американців. Так, в результаті дорожньо-транспортної пригоди загорілися чотири машини.

Як повідомляв портал "Знай.uа", зворушливе відео показав світу блогер з Америки по імені Хамиш Паттерсон в Instagram. На ролику, який пробирає до сліз, чоловік возз'єднується зі своїм втраченим котом Майком.

Також "Знай.uа" писав, ці люди своїм прикладом доводять, що для людини немає нічого неможливого.