Співробітники проводять слідчі дії в Кабміні, Держприкордонслужбі, ДФС, "Спецтехноекспорті" за фактом заволодіння $6 млн в оборонній сфері - Генпрокуратура. Про це повідомляє прес-служба ГПУ в Facebook.

обшуки у Кабміні

Співробітники Генеральної прокуратури та СБУ проводять обшуки в службових приміщеннях Кабміну в зв'язку з розкраданням коштів в оборонній сфері.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про це йдеться у повідомляє прес-служба ГПУ в Facebook. Там уточнюють, що мова йде про схему при укладенні іноземного контракту. При цьому додається, що кримінальне провадження зареєстровано за матеріалами ДКР СБУ.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

обшуки у Кабміні

У ГПУ повідомляють, що обшуки здійснюються за фактом заволодіння грошовими коштами в сумі $6 739 213 при укладенні іноземною компанією зовнішньоекономічного контракту з одним з підприємств концерну ДП "Укроборонпром" з постачання Державній прикордонній службі України підвісної системи раннього виявлення.

Крім Кабміну йдуть обшуки в службових приміщеннях Держприкордонслужби, ГФС і на держпідприємстві "Спецтехноекспорт".

Там уточнюють, що мова йде про схему при укладенні іноземного контракту. Зокрема, слідчі дії спрямовані на вилучення оригіналів документів та інших речей і предметів, які мають доказове значення у кримінальному провадженні.

Нагадаємо, що юрист Андрій Портнов у понеділок, 1 липня, заявив про те, що на телеканалі "Прямий" пройшла санкціонована судом виїмка документів і пов'язана вона зі справою проти Петра Порошенка.

Як раніше повідомляв портал Знай.uа премьер-міністр Молдови Майя Санду виступила зі звинуваченнями проти колишнього президента України Петра Порошенка.

Також портал Знай.uа писав, що в офісі партії Петра Порошенко "Європейська Солідарність" незабаром пройдуть обшуки.