Як стало відомо, після поразки на виборах батько посадив на ланцюг маленького 10-річного сина Тихона і морив голодом. Хлопця посадили на ланцюг в сараї, але він зумів утекти і зайти до магазину, щоб його хто-небудь зміг погодувати. Не дивно, що такий тиран не зміг стати депутатом.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Причиною невдачі було те, що чоловіку потрібно було поспішати, так як його дружина народжувала. Завдяки цьому, Тихона не так міцно прикували. Як тільки хлопчик залишився один, він переламав рейку і пустився бігти прямо з ланцюгом на шиї.

Зрештою, змучений голодом Тихон добрався до найближчого магазину в пошуках їжі, де його й помітили місцеві продавщиці. Хлопчика почали розпитувати, звідки він такий і що сталося. Дитина відповіла, мовляв, утік з сараю, а сюди прийшов, тому що не їв близько доби. Тихон благав, щоб ніхто не розповідав батькові, що він втік.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На даний момент відомо, що він знаходиться в реабілітаційному центрі, де отримує допомогу від фахівців. Даний інцидентом, а конкретніше батьком, зацікавилися в СК.

Нагадаємо, що створили петицію для захисту дітей від сексуального насильства.

Як повідомляв портал Знай.ua, озвіріла жінка залишила дітей у собачу будку.

Також портал Знай.ua писав, що українка вбила дитину у дитсадку Ізраїлю.