На всесвітньому конкурсі класичного співу “Кардіфської голосу", який проходив в Британії, переміг український співак з баритоном. Чоловік став найкращим більш ніж з серед 400 співаків зі всього світу, йдеться в сюжеті “ТСН”

31-річний українець Андрій Кімач був одним з п'яти співаків, які пройшли до фінального туру змагань. У підсумку він виграв конкурс, виконавши твір Бізе, Рахманінова і Доніцетті, який і приніс перемогу. За таке співак отримав 20 тисяч фунтів (25,5 тис. Доларів) та Кардіфської трофей.

Відзначимо, що більш ніж 400 співаків з усього світу подали заявки на участь в конкурсі в 2019 році, 20 учасників з 15 країн пройшли етап відбору. Фіналісти стали переможцями чотирьох раундів конкурсу, які проходили протягом усього тижня. Серед них тенора 31-річна Мінгджі Лей з Китаю, 31-річний бас Патрік Гетті з США і 30-річна сопрано Соойон Лі з Південної Кореї. Судді також дали можливість на проходження у фінал 32-річної меццо-сопрано Гуадалупе Баррієнтос з Аргентини.

Нагадаємо, Андрій Кімач родом з Вінницької області. Він навчався на філософському факультеті Університету імені Тараса Шевченка, а потім на вокально-диригентському факультеті Музичної академії імені Петра Чайковського в Києві, в класі Володимира Гришка. У 2016 році співак став солістом Херсонської обласної філармонії і артистом Молодіжної оперної програми московського Великого театру, де працював до 2018 року.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, глобальне потепління стартувало з Антарктиди.

Раніше Знай.ua повідомляв, вчені стали свідками таємничого явища.

Також Знай.ua писав, запорожців косить жорстока інфекція, медики такого ще не бачили.