З'явилася інформація, що в суботу вранці, 30 листопада, в українській столиці стався неприємний інцидент. Група невідомих осіб пограбувала відділення "Ощадбанку". Так, у Дніпровському районі прогримів потужний вибух, в результаті якого у відділенні банку винесло частину інтер'єру і вітрину.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу Kyiv LIVE.

Підрив і пограбування "Ощадбанку" в Києві, Kyiv LIVE
Підрив і пограбування "Ощадбанку" в Києві, Kyiv LIVE

Підрив і пограбування "Ощадбанку", Kyiv LIVE
Підрив і пограбування "Ощадбанку", Kyiv LIVE

За інформацією ЗМІ, потужний вибух пролунав приблизно о 4 ранку. Копи заявляють, що до злочину причетні двоє чоловіків. Епіцентр вибухової хвилі йшов від банкомату, який, швидше за все, і був ціллю зловмисників. Але детонація була такою сильною, що розірвало не тільки сам банкомат, але і майже повністю зруйнувала всі відділення: всередині осипалася стеля, а вітрина випала назовні.

Популярні новини зараз
Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
Показати ще

Гроші розкидало від банку на 10 метрів. Місце інциденту взято під охорону правоохоронцями. Поки невідомо, скільки вдалося забрати з собою грабіжникам. В українській столиці копи ввели операцію "Сирена". Очевидці заявляють, що підривники втекли в бік станції метро "Славутич" на автомобілі Volkswagen Passat старої моделі.

Нагадаємо, під Запоріжжям сумний і одинокий українець знайшов спосіб розважитися з копами.

Як повідомляв Знай.uа у Києві обчистили Спілку журналістів України: "голі" акули пера зробили термінову заяву.

Знай.uа писав, під Запоріжжям чорні археологи розорили скіфський курган: "Історію — на ринок", обурливі кадри.