У неділю, 24 лютого в Києві відбулося зухвале пограбування. Про це повідомляє "Київ Оперативний" на офіційній сторінці в Facebook.

Пограбування сталося на виході з гей-клубу "Ліфт", який знаходиться за адресою вулиця Антоновича, 43. П'яного відвідувача клубу обікрали чоловіки, які назвалися "таксистами".

Підозрюваними є троє чоловіків неслов'янської зовнішності, ймовірно, громадяни Грузії. Іноземці представилися таксистами і зав'язали розмову з п'яними відвідувачами клубу.

Відвідувачі клубу навіть жартома демонстрували псевдотаксистам свої тату під одягом. Після "дружніх обіймів" у одного п'яного відвідувача викрали мобільник.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Коли хлопець усвідомив, що телефон зник, чоловік з його гаджетом вже зник у дворах.

Утром, на Антоновича, 43, прямо на выходе из гей-клуба «Лифт» к двум серьезно выпившим парням подошли трое граждан неславянской внешности (предположительно граждани Грузии). Под видом таксистов завязали разговор. Потом стояли, шутили между собой, один из выпивших даже начал демонстрировать татуировки под свитером. В итоге, после «дружеских объятий» - минус телефон.

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 24 februari 2019

Раніше повідомлялося, що Вночі в п'ятницю, 22 лютого, невідомі проникли в квартиру голови ради Лабораторії законодавчих ініціатив і подруги вбитої Катерини Гандзюк Світлани Матвієнко. Незважаючи на те, що незаконне проникнення підлаштували під пограбування, цінні речі не чіпали і лише розклали по квартирі, розповіла активістка на своїй сторінці в Facebook.

Матвієнко зазначила: "Дивно прокинутися вранці і зрозуміти, що поки ти спала, у тебе були гості. Чемні гості. Які розклали твої речі, подіставали всі коробочки, і всі залишили відкритим - просто, щоб показати, що гостей нічого не цікавить - ніякі цінні речі".

Нагадаємо, парикмахерша-каратистка три дні карала грабіжника інтимом. У Калузької області в Росії розслідують пограбування з курйозним фіналом, який претендує на сюжет голлівудського трилера.

Як повідомляв Знай. ua, підліток жорстоко зґвалтував шестикласника, звірства зняв на телефон. Неповнолітній хлопець скоїв жахливий злочин.

Знай. ua писав, що пограбування Третьяковки у всіх на очах: горезвісного злодія вирішили перевірити на адекватність. Фахівцям належить дати оцінку його діям в момент вчинення злочину.