Стало відомо, що правоохоронні органи вийшли на слід замовника вбивства депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва, в результаті чого загинув його трирічний син.

Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

За попередньою інформацією, поліцейські "вийшли на замовника вбивства і незабаром його візьмуть".

В'ячеслав Соболєв
В'ячеслав Соболєв

Також уточнюється, що затримано двох молодих людей 18 і 19 років, підозрюваних у виконанні замаху. Вони були учасниками "Правого сектора".

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

У свою чергу заступник командира Української добровольчої армії, командир 8-го окремого батальйону "Аратта" Андрій Гергерт перевіряє інформацію, чи були затримані бійцями його батальйону.

Андрій Гергерт про вбивство дитини у Києві

Жахливе звірство трапилось вчора в столиці, нашої країни! Як батька чотирьох дітей, мені важко підібрати слова співчуття, які хоч на дещицю здатні зменшити горе загиблої дитини. Рве душу також цей факт, що все частіше хлопці, які пройшли горнило війни, стають страшною зброєю у чиїхось нелюдських ігрищах! Andriy Gergert

Geplaatst door Андрій Гергерт op Maandag 2 december 2019

Нагадаємо, поліцейським вдалося затримати двох підозрюваних у замаху на депутата В'ячеслава Соболєва і вбивстві його сина.

Як повідомляв портал Знай.uа, у мережі з'явилися фотографії з камер відеоспостереження хостела, який передбачуваний вбивця трирічного хлопчика залишає через хвилину після пострілу.

Також портал Знай.uа писав, що вбивство сина Соболєва в Києві обростає містичними подробицями.