Рідним загиблих у катастрофі літака авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" у фатальному рейсі "Тегеран-Київ" повідомили вражаючу інформацію про тіла. Так, на репатріацію тіл загиблих канадців в авіакатастрофі українського Boeing в Тегерані може знадобитися багато часу. Про це сказав прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо в інтерв'ю для телеканалу Global News.

За словами Трюдо, для повернення тіл потрібні тижні, а можливо навіть і місяці. Він заявив, що зробить максимум для того, аби повернути тіла загиблих в Канаду якомога швидше.

Авіакатастрофа в Ірані
Авіакатастрофа в Ірані
intvua.com

"Це одне з найголовніших питань, яке мені задавали сім'ї загиблих. Для багатьох з них це пов'язано з питаннями релігії - поховати своїх рідних як можна швидше. На жаль, в подібних ситуаціях ми можемо говорити про тижні і навіть місяці", - сказав Трюдо.

В фатальній авіакатастрофі в Ірані загинули 57 канадців. Іран визнав, що випадково збив український літак військової ракетою.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадаємо, 8 січня український літак зі 180 пасажирами на борту розбився в Ірані. Боїнг 737 авіакомпанії "Міжнародні українські авіалінії" впав майже відразу після зльоту.

Як повідомляв Знай.uа, СБУ розслідує катастрофу рейсу МАУ "Тегеран-Київ" в Ірані, відкрито справу за трьома статтями.