Якщо ви хочете здивувати жінку і зробити так, щоб вона вас по-справжньому оцінила - почніть думати, як вона. Зараз в епоху соціальних мереж та Instagram цінується не стільки увага, скільки можливість повідомити про це на весь світ: своїм друзям і подругам.

Саме тому навіть з'явилася така послуга, коли людина оплачує доставку букета квітів додому, робить з ним фотосесію і викладає потім знімки в соцмережу, а потім ці квіти у нього забирають. На 14 лютого та 8 березня подібні пропозиції користуються великим попитом у самотніх дам.

Але справжні чоловіки, звичайно ж, ніколи не будуть пускати пил в очі. Якщо дарувати жінці букет квітів, то такий, який у неї ніхто не забере. При чому сьогодні це можна зробити навіть не виходячи з дому.

Наприклад, на сайті flowerbag.com.ua можна замовити шикарний флористичний букет швидко і зовсім недорого. Знай.ua вирішив провести експеримент і зробити замовлення на цьому ресурсі.

У два кліка вже була заповнена потрібна форма.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

І вже через півгодини красивий букет радував нашу колегу, яка працює на фрілансі.

А вже через хвилину про це знали всі її друзі в Facebook.

Ось так всього одна хвилина може принести справжню радість і задоволення жінці.

Нагадаємо, раніше ми вже повідомляли, що мусульманка створила халяльний посібник по любові.