У одному з популярних курорних містечок Карпат стався інцидент із жорстокою бійкою між туристами.

Про це повідомляє місцеве видання Місто ІФ з посиланням на інформацію правоохоронців.

Скандал спалахнув у одному із готелів курортного містечка в Карпатах. Між чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку. Порушника громадського порядку затримано, а потерпілого госпіталізовано.

Відпочинок у Карпатах, фото: Місто Івано-Франківськ

Слідчими встановлено, що вночі 1 грудня в одному із готелей 34-річний чоловік, мешканець Одеси, у ході конфлікту накинувся і побив 33-річного чоловіка, мешканця Києва. У результаті правопорушник спричинив потерпілому тілесні ушкодження та був доправлений до лікарні.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Швидка допомога
Швидка допомога

Одесита затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, тобто умисне ушкодження, що спричинило тривалий розлад здоров’я або значну стійку втрату працездатності менш як на одну третину. Карається виправними роботами на строк до двох років або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на строк до трьох років) та ч. 2 ст. 296 ККУ (Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом). Наразі тривають слідчі дії.

Нагадаємо, синоптики дали точний прогноз на початок грудня.

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям показали фотографії засніжених Карпат.

Також портал Знай.uа писав, якої погоди очікувати українцям найближчим часом, і чи буде сніг на Новий рік.