Стало відомо, що глава української держави Володимир Зеленський планує внести до Верховної Ради новий проект постанови. Парламенту буде запропоновано дати згоду на призначення Руслана Рябошапки генеральним прокурором. Про це повідомляють ЗМІ.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Слід підкреслити, що Рябошапка став головним претендентом на цю посаду. Однак є ймовірність, що генпрокурором буде нинішній в. о. глави СБУ Іван Баканов, а Рябошапка займе його посаду в Службі безпеки України.

Також нагадується, що в кінці липня український лідер Зеленський особисто підтвердив, що кандидатура Руслана Рябошапки як "крутого фахівця" розглядається на посаду генерального прокурора.

Колишній член Національного агентства з протидії корупції Руслан Рябошапка був головним спеціалістом з правоохоронної та антикорупційної політики в штабі Зеленського. У травні президент України призначив Рябошапку заступник глави Адміністрації Президента. До того ж, в Офісі Зеленського Рябошапка буде займатися питаннями судової реформи.

Нагадаємо, що Луценко в розпачі зізнався про стосунки з Порошенком.

Як повідомляв портал Знай.ua, Луценко заявляв, що напише заяву про звільнення за власним бажанням одразу після того, як буде сформована нова ВР.

Також портал Знай.ua писав, що Луценко завив після рішення Зеленського, по-старому вже не вийде.