В Центральному розвідувальному управлінні знайшли інформацію про секретну базу Третього Рейху в Антарктиді. Про це повідомляє "Хвиля".

Так, були розсекречені документи з планом даної бази, а також список особового офіцерського складу.

Також згідно американським законам ці документи повинні бути розсекречені через 60 років. Секретна база була знайдена ВСУ США ще в 1947 році. Фахівці вивчали її упродовж 2 років.

До того ж, базу Третього Рейху в Антарктиді вдалося знайти саме по розваленому причалу. Німецьку базу з повітря помітити було досить складно, так як на поверхні було видно лише кілька будівель. Основна її частина розміщена під землею.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Слід зазначити, що база включала склади палива, злітно-посадкову смугу, а також ангар для підводного човна. Все обладнання було вивезено відразу ж після того, як знайшли базу.

Історики вважають, що знайдена база була збудована ще в 1938 році і була частиною проекту "Нова Швабія". У амбітні плани Третього Рейху входило створення великої бази в Антарктиді, де був би розташований значний військовий контингент.

Нагадаємо, що у Дрездені, Німеччина, вчені заявили, що їм вдалося відшукати заповіт Адольфа Гітлера. Раннє про заповіті фюрера не було нічого відомо.

Як повідомляв портал Знай.ua, на тимчасово окупованій території Донбасу горить склад боєприпасів окупантів. Неподалік припасу вранці прогриміли вибухи і почалася пожежа.

Також портал Знай.ua писав, що мешканцям Львова буде цікаво дізнатися, що в їх місті знімають фільм, який розповідає про події Другої світової війни і стосується такої болючої теми як голокост.