Як повідомляють запорізькі ЗМІ , заступника керівника департаменту АПК Запорізької області Анатолія Ченцова було затримано детективами ДБР у своєму робочому кабінеті 5 вересня близько 17.00 під час отримання хабара у розмірі 100 тисяч доларів США.

Анатолій Ченцов вважається креатурою голови Запорізької ОВА, якого він особисто представив співробітникам та аграріям як людину, яка займатиметься «куруванням питань фермерства та землі». Іншими словами, Анатолій Ченцов «дивиться», якого Малашко приставив до нелояльного директора департаменту АПК ЗОВА Максима Бойка.

При затриманні у Ченцова було вилучено телефон, де, за твердженням свідків, детективи ДБР знайшли листування з Юрієм Малашком, яке свідчить про корупцію в аграрній сфері Запорізької області. Наразі Анатолія Ченцова затримано і перебуває в Києві. За інформацією наших джерел у ЗОВА, Юрія Малашка також викликали до Києва для надання пояснень.

Намагаючись купірувати хвилю хейту в соцмережах, пов'язану з корупцією в ЗОВА, запорізькі ЛОМИ пов'язані з ОЗУ “Арташі” (Ярослав Гришин, Рудольф Акопян, Михайло Прасол) випустили спільну заяву з підтримкою Юрія Малашка. За інформацією наших джерел, у разі відставки Малашка з посади в ЗОВА відбудеться низка кадрових змін, як наслідок буде поламано корупційні схеми до яких причетні “Арташі”.

Слід зазначити, що Анатолій Ченцов вважався помічником нардепа Валентина Наливайченка. За повідомленням місцевих ЗМІ , саме Валентин Наливайченко кришував запорізьке етнічне ОЗУ “Арташі”.

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Чекати на зміну голови Запорізької ОВА Юрія Малашка чи ДБР впритул зайнялося Арташами?