Сьогодні, 4 квітня, о 10:00, незадовго до відкриття пленарного засідання у Верховній Раді українські радикали заблокували трибуну.
Компанія "протестуючих" вимагає скасування рішення, згідно з яким в Україні введена абонентська плата за користування газом. Рішення прийняла Національна комісія держрегулювання енергетики і комунальних послуг.
"Фракція РП сьогодні блокуватиме парламентську трибуну. Ми вимагаємо скасувати рішення НКРЕКУ про встановлення абонплати, ми вимагаємо відставки комісії і її голови Вовка", - заявив як завжди войовничо налаштований Ляшко, у котрого з'явилася зайва можливість нагадати про свою безмірну любов до українського народу.
Також патріоти вимагають повернути держрозподільчі системи у державну власність. Самого "виступу" Ляшку мало, і він активно закликає фракції "Самопоміч" і "Батьківщину" стати пліч-о-пліч і разом влаштовувати цирк у Верховній Раді.


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що ватажок радикалів попередив про блокування Ради, якщо не виповнять його вимоги.